Start
Welkom op de site van Internationale Dans Eindhoven

de site voor
internationale dans, werelddans en volksdans!

 • We dansen op twee lokaties: op de woensdag in de Hoeksteen, Gerretsonlaan 1a in Eindhoven . Op de donderdag in de Ronde , gemeenschapshuis De Ronde, Tongelresestraat 146, Eindhoven.

 • Wil je een keer een gratis proefles volgen? Kom kijken of doe mee, in de BEGINNERSGROEP (start om 19.00 uur) en/of in de MIDDENGROEP (start om 19.30 uur) of in de GEVORDERDENGROEP (start 20.30 uur).  Adres: buurtcentrum De Hoeksteen, Gerretsonlaan 1a, Eindhoven.

 • Ook in de OCHTENDGROEP 55+ ben je van harte welkom voor een gratis proefles van 10.00-11.30 uur. Adres: gemeenschapshuis De Ronde, Tongelresestraat 146, Eindhoven.

 • De kerstinstuif op 7 december organiseren we dit jaar samen met
  Droezjba! De instuif wordt voorafgegaan door het traditionele
  buffet met zelf meegebrachte hapjes. Daarna begint de instuif om 20.00 uur
  locatie: De Ronde, Tongelresestraat 146, Eindhoven
  entree: 6 euro, belangstellenden (niet-dansers) toegang gratis
  info: 06-51624055

 • Meer dansen? kijk op de danskalender

 • Ziplamak heeft gedanst op het SIVO 2019 festival in Orvelte in het weekend van 19-21 juli. Zij hebben met veel enthousiasme de Nederlandse suite, Bulgaars uit Shoploek, Romeens duet, Ierse bezem dans en de solo uit Dagestan op uitgevoerd en werden zij begeleid door orkest Overstag. Naast zelf dansen konden ze ook de optredens uit vele andere landen bewonderen. ImageImageImage

 • Onze vereniging bestond in februari 2016 50 jaar! In maart 2016 hebben we onze ´halve eeuw' gevierd met dansworkshops, een buffet en 's avonds een bal met orkest en met optredens van jongerengroep Ziplamak! Zo dansten we:


 
Themes and Templates by dezinedepot