Start
Welkom op de site van Internationale Dans Eindhoven

de site voor
internationale dans, werelddans en volksdans!

  • In het licht van de huidige toestand m.b.t. het Coronavirus voelt ook IDE zich genoodzaakt om alle activiteiten tot 1 september 2020 af te gelasten. We vinden het heel erg jammer, dansen is tenslotte iets waar we samen enorm van genieten! We wensen je alle goeds en hopelijk zien we elkaar over niet te lange tijd weer bij één of andere dansactiviteit

  • We dansen op twee lokaties: op de woensdag in de Hoeksteen, Gerretsonlaan 1a in Eindhoven . Op de donderdag in de Ronde , gemeenschapshuis De Ronde, Tongelresestraat 146, Eindhoven.

  • Wil je een keer een gratis proefles volgen? Kom kijken of doe mee, in de BEGINNERSGROEP (start om 19.00 uur) en/of in de MIDDENGROEP (start om 19.30 uur) of in de GEVORDERDENGROEP (start 20.30 uur).  Adres: buurtcentrum De Hoeksteen, Gerretsonlaan 1a, Eindhoven.

  • Ook in de OCHTENDGROEP 55+ ben je van harte welkom voor een gratis proefles van 10.00-11.30 uur. Adres: gemeenschapshuis De Ronde, Tongelresestraat 146, Eindhoven.

  • Meer dansen? kijk op de danskalender

  • Ziplamak heeft gedanst op het SIVO 2019 festival in Orvelte in het weekend van 19-21 juli. Zij hebben met veel enthousiasme de Nederlandse suite, Bulgaars uit Shoploek, Romeens duet, Ierse bezem dans en de solo uit Dagestan op uitgevoerd en werden zij begeleid door orkest Overstag. Naast zelf dansen konden ze ook de optredens uit vele andere landen bewonderen. ImageImage

  • Onze vereniging bestond in februari 2016 50 jaar! In maart 2016 hebben we onze ´halve eeuw' gevierd met dansworkshops, een buffet en 's avonds een bal met orkest en met optredens van jongerengroep Ziplamak! Zo dansten we:


 
Themes and Templates by dezinedepot