Start arrow optredens Ziplamak
jongerengroep Ziplamak

kom dansen bij JONGERENDANSGROEP
ZIPLAMAK

danscursus internationale dans voor jongeren

  • Voor jongeren met danservaring is er nu een unieke kans mee te gaan doen met optredens van deze groep! Ben je tussen de 15 en 30 jaar? Houd je van dansen en heb je al wat danservaring? Kom bij de jongerendansgroep en leer onder andere Ierse, Roemeense, Turkse dansen van onze ervaren en enthousiaste docent Dominike Karantzounis.
  • De groep repeteert 1x per maand op zaterdag en geeft ook optredens. De repetities worden gehouden in Eindhoven en in Utrecht.
  • Jongeren in de leeftijd van 15 tot 30 jaar krijgen elke maand les op zaterdag. Dominike Karantzounis is de docent van de groep. Hij danst al zijn hele leven. Als je hem ziet dansen, dans je vanzelf mee! Dansen van de Balkan, Rusland, Turkije, Italie, Griekenland en Israel staan op het programma. Ook Irish dance (soms op tapschoenen) en Nederlandse dans worden gedaan. Het is heel gezellig om mee te dansen en ook nog eens goed voor je conditie!
  • Het Jeugdcultuurfonds van de gemeente Eindhoven heeft financiele mogelijkheden voor kinderen en jongeren om culturele cursussen te volgen. Kijk op www.jeugdcultuurfonds.nl

optredens optreedgroep ZIPLAMAK

ziplamak op youtube en impressie van uitvoering van Ziplamak in het Parktheater in Eindhoven: ziplamak in parktheather 2014 on Vimeo.

  • De vereniging heeft een optreedgroep voor jongeren. De groep treedt op op scholen, op feesten en op dansmanifestaties. De groep heeft uitgebreide choreografieen uit Roemenie, Turkije, Armenie, Ierland en Nederland op haar naam staan en een hele swingende Zigeunerchoreografie. De optredens worden in kostuums gedanst. De groep heet ZIPLAMAK, dat betekent 'huppelen' in het Turks. De leeftijden lopen uiteen van 15 tot 30 jaar. De groep repeteert 1x per maand op zaterdag. Dansdocent Dominike Karantzounis heeft de leiding. Hij maakt ook de choreografieen voor de groep.

  • Ben je tussen de 15 en 30 jaar? Heb je enige danservaring? Vind je het leuk om lekker fanatiek te dansen? De groep kan nog enkele nieuwe dansers/danseressen gebruiken! Neem hiervoor contact op met Flora (040-2465381) of stuur een mailtje.

  • De groep treedt graag op. Een interessante mogelijkheid is een optreden af te spreken in combinatie met een workshop internationale dans, aangepast aan het niveau van de deelnemers. Een kans om zelf in beweging te komen! Leuk idee voor een feest, een verjaardag, een jubileum, een straatfeest of een braderie! Meer informatie over de mogelijkheden bij Flora (040-2465381).

  • Meer informatie bij Flora of via de mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Themes and Templates by dezinedepot